Kapcsolat

Tel: +36-30/620-1070

E-mail: info@ozonfutar.hu

Munkatársunk az alábbi időpontokban várja hívását:

Hétfő: 8.00 - 17.00
Kedd: 8.00 - 17.00
Szerda: 8.00 - 17.00
Csütörtök: 8.00 - 17.00
Péntek: 8.00 - 17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Szolgáltatásaink

VEGYSZERMENTES FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZAGTALANÍTÁS

LAKÁS, IRODA, RENDELŐ, ÉTTERMI KONYHA, ÜZLET

ÓZONGENERÁTORRAL

Rövid idő alatt megszabadulhat az allergénektől, poratkáktól, a kellemetlen szagtól, füsttől, a penészgombától, pollentől, vírustól, bacilustól, baktériumtól, és egyéb mikroorganizmustól.

Az ózonos tisztítás során az ózon molekula kölcsönhatásba lép a mikroorganizmusokkal, gombákkal, pollenekkel és mivel nagyon erős oxidáló szer, így azokat megöli. Nyomában nem marad más csak tiszta levegő.

A folyamat során az ózongenerátor rövid ideig ózont állít elő nagy koncentrációban, majd a hatás kifejtése után a maradék ózont elbontja oxigénre, így semmi nyoma nem marad a takarítás végére.

Bárhol alkalmazható, a helyiség az ózonos tisztítás befejezése után azonnal használható. Semmit sem kell kipakolni, ugyanis a berendezési tárgyakra az ózon veszélytelen. A kezelés alatt a helyiségben ember és állat sem tartózkodhat, mert a magas ózon koncentráció veszélyes az élő szervezetre.

Az ózonos fertőtlenítést technikus kollégánk végzi, így Önnek akár otthon sem kell tartózkodnia, persze a bejutást biztosítani kell.

Az ózonnal történő szagtalanítás minden kellemetlen szagot eltüntet, így nyoma sem marad az étel ( olaj, vagy egyéb szagos dolog ), füst, dohány, rothadás, vagy dohszagnak.

Az ózonnal történő tisztítás teljesen környezetbarát, és bio megoldás a szagok, gombák, akták, vírusok, és egyéb mikroorganizmusoktól való megszíbadulásra, mivel csak oxigént használ működése közben, semmilyen vegyszert nem kell a folyamatban hozzáadni, a tisztítás végeztével pedig újra oxigénné alakul az ózon.

Az ózonos fertőtlenítés, és szagtalanítás a teljesség igénye nélkül az alábbi helyeken alkalmazható:

autók belső tereés klíma rendszere

teherautók raktere ( elsősorban élelmiszer szállító tgk )

lakások és családiházak

babaváró szoba újszülött érkezése előtt

uszodák, öltözők, fitness termek

éttermek, és nagykonyhák

hotelek, panziók, idősotthonok

korházak, rendelők, magánpraxisok

bölcsödék, óvodák, iskolák

használt, romos lakás felújítás során festés előtt

tűzeset utáni szagtalanítás

 

ÓZONFUTÁR